fredag 25. juli 2014

Hopp med Hurtigruta (Dag 11 og 12)

Ah, etter noen fantastiske dager langs Helgelandskysten sitter vi på Hurtigruta for å hoppe over Trøndelag til Møre og Romsdal og derfra videre til Bergen. Det føles unektelig som juks, men så har vi tross alt 30 dager med sykling foran oss. Dessuten er dette ferie og ikke et forsøk på å bestå en eller annen manndomsprøve. Så det så.

I går sykla vi fra Torghatten og tok ferja fra Vennesund til Holm. Sykkelstøtta mi knakk i lunsjpausen, og før det hadde kjæresten turens første punktering. Sånne ting er helt forventa og ingen krise. Jeg var litt sliten, og selv etter lunsjpausen var ikke energien helt på topp. Har lett etter ei bedre sykkelbukse, men alt er utplukka på butikken. Sleit endel med vondt i visse deler av kroppen, men fikk tråkka framover på et vis.

Etter avstigning i Holm sykla vi en drøy mil før vi fant en herlig teltplass med alle tiders badevann. I dag tidlig kunne vi vaske håret. Følte meg et par kg lettere etterpå. Godt med hår som ikke klistrer seg til hodebunnen igjen.

I dag har det vært ganske grei sykling. Endel opp og ned, men ingen monsterbakker. Sola stekte og svetten rant i dag også. Vi er skikkelig bortskjemte med været nå.

Da vi var i Rørvik, spiste vi middag på primus ikke langt fra scenen der Åge og Sambandet hadde konsert. Ganske spesielt...

Når sant skal sies er det ganske deilig å sitte ned og slappe av her på båten. Blant alle turistene. Apetitten vår er fortsatt på topp, så vi knasker saltstenger. Natta blir vel et sted på dekk med sovepose og liggeunderlag...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen ...