lørdag 7. januar 2012

Lillefrøknas skattkiste

Jeg har ei søt guddatter som elsker å ta seg inn på det gamle pikerommet mitt hvor det ligger en russisk eske med treperler og juggel, som virker å fortone seg som de fineste skatter. Til jul tenkte jeg derfor at hun skulle få sin egen lille skattkiste ... 


Initaler hører med til ei kiste, så alle vet hvem den tilhører ... 

På en hobbybutikk i Stockholm fant jeg ei treeske som bare ventet på å bli dekorert. Jeg kjøpte inn ekte prinsessefarge (akrylmaling) pluss krone og hjerte i tre. Bokstavene fant jeg på en annen hobbybutikk.

Små skatter bør ei ekte skattkiste inneholde ...
Speil var det ikke så lett å få tak i. Løsninga ble et billig sminkespeil som jeg bare fjernet plastrammen på. Speil er speil. Heldigvis er sånne billige ting dårlig festet, så det er lett å få det vekk uten å maltraktere alt. I bunnen la vi fløyelstoff, sånn at skattene skulle ha noe mykt å ligge på.

1 kommentar:

  1. Tusen takk for herlig kommentar på bloggen min. Selv tror jeg også at det å reflektere er skritt i riktig retning. det er bare så vondt når det holder på for fullt, men det er jo i motbakke det går fremover :-) Gleder meg til å følge bloggen din og ta del i det som opptar deg! Nydelig skattekiste med herlige skatter!

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen ...