mandag 4. mars 2013

Bilmekka

... eller kanskje heller mekking. 

Vi, eller, det er vel bedre å si min bedre halvdel, har knekket en del av koden for bilmekking. Det er jo ingen heksekunst, og man finner veldig mye ut ved å lese på diskusjonsfora og google diverse problemer som måtte dukke opp. Det er jo utrolig hvilke summer det er å spare!
Her, for eksempel, har vi en katalysator. Har du en bukk, kommer du relativt godt til. Vi venter på en direktetilpasset katalysator som vi bestilte fra ei nettside. Du finner universalkatalysatorer på Biltema, men da blir det litt plunder med å finne de riktige rørene og å feste dem til selve katalysatoren. Vi er fryktelig spente på hvordan det kommer til å gå med denne operasjonen, for her er det snakk om å virkelig skru ut vitale deler. Til sammenligning var det å fikse drivakselmansjetten, som er en gummidings som ser ut som en konkylie, bare barnemat. Bærekula var heller ikke noe problem, bare at det krevde litt krefter og to par hender for å skru ut skruene.

Bærekula (den turkise saken) er skiftet!

Til vår store forbauselse manglet det en svær mutter i bærebroa, altså den som bærekula sitter i. I EU-kontrollpapirene sto det at det var en slakk i bærekula, og vi lurer på om den manglende mutteren er storsynderen her. Helt utrolig at verkstedet ikke fant ut om dette, for det var jo helt oppe i dagen for oss amatører ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen ...