fredag 31. mai 2013

Tidenes varmeste mai

... det kan vi leve med! På nasjonaldagen var det ennå snø i lysløypa. Etter festlighetene dro vi opp til et vann like i nærheten for å grille og spille gitar. Det viste seg å være en skikkelig kuldegrop. Nede i sivilisasjonen var det nemlig en av årets første sommerdager. 


Og bedre skulle det bli. En lørdag i begynnelsen av mai stappet vi Fiestaen full av hunder, telt og soveposer og en hel del mat og dro på "sommerferie" til Kvaløya. Her fins det mange strender, og vi visste i alle fall om en som var lett tilgjengelig fra veien. Her slo vi leir og grillet og koste oss til det ble natt.

Ei som koser seg i menneskenes selskap

Syns vi måtte ha litt gult med her.


Dagen etter pakket vi sammen alle tingene våre, og en del av turfølget dro opp til Hillesøytoppen. Været var helt fantastisk, og utsikten likeså.

På kvelden dro vi liksågodt tilbake til den samme teltplassen, for et vennepar av oss, etternølerne, skulle komme. Det ble en fin kveld og natt på stranda med ballkastespill og mye fliring.

Sånne helger gir virkelig næring til sjela ... Nå er været enda finere, med temperaturer over 20 grader. Og i følge meteorologene vil dette holde seg en stund. For tida er det altså beleilig å være situert i nord. Skulle bare ønske at vi ikke trengte å jobbe så mye.

Vi fikk oss forresten endelig ny leilighet, og overtar den i morgen. Vi har så smått begynt å pakke tingene våre ned i esker, men vi trenger mange, mange, MANGE flere esker. Jeg blir helt matt av tanken på alt styret som venter oss den nærmeste tida.


3 kommentarer:

  1. Is that a downward facing dog or a handstand? Looks cool :)

    SvarSlett
  2. It´s a friend of mine, we were a group of people playing a kind of boccia. You can chose the way you want people to throw the balls. Here you had to stand on your head :)

    SvarSlett
  3. Gratulerer med ny leilighet. I Tromsø er det ikke akkurat så let å få seg ny bolig. Fine bilder og virker som om du har hatt en fin feiring av nasjonaldagen og ellers fine mai-dager. Vakker utsikt fra Hillesøytoppen!

    SvarSlett

Koselig med en liten hilsen ...