søndag 13. mai 2012

Mai på sitt mest forvirrende

Våknet opp til en snødekt plen i dag. Vi skriver altså 13. mai, og våren ser ut til å ville leke gjemsel med oss. Jeg vil karakterisere den som ganske humørsyk. Snøen laver ned, og med ett skjærer sola gjennom bygene og lar oss tro at sommeren er nær. 


Nå er det lenge siden siste blogginnlegg, noe jeg tror kommer av mye jobbing i det siste. Jeg har transkribert til fingertuppene har blitt såre. Når så arbeidsdagen er slutt, er ikke det å skrive et blogginnlegg som står først på lista. Ellers har jeg vært mye på farta i det siste. Det har vært tre turer til Finnmark, hvorav en skitur på 90 km og en konfirmasjon. Jeg har planer om å blogge om skituren, men spørs om det etterhvert blir mindre aktuelt, dersom sommeren velger å komme denne veien også i år. 


Framover blir det også en del reising - Andøya neste helg, deretter Lillehammer og enda lenger ned på kontinentet. Etter å ha vært hjemme i noen dager bærer det av gårde til Finland igjen på konferanse. Jeg kommer ikke tilbake før i siste halvdel av juni. Da er det mindre enn én måned hjemme før vi reiser nedover for å være med på bryllupet til broren min. Planen er å benytte anledninga til å legge ut på en lengre sykkeltur med Østlandet som utgangspunkt. 


Tida flyr virkelig. Prøver å henge med, jeg ....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig med en liten hilsen ...