torsdag 29. august 2013

Sommerminne


Det ser ut til at sommeren virkelig er på hell her i Tromsø. Det har regnet, blåst og vært småkaldt til tider. Da er det godt å ta fram minner fra sommeren, som faktisk var helt fantastisk i år. Dette bildet er fra Brensholmen for vel 3 uker siden. Vi heiv oss i sjøen. Særlig høye temperaturer i vannet skal jeg ikke skryte av, men lufttemperaturen gjorde at vi var ganske oppvarmet igjen relativt kort tid etterpå.

Sukk ...

søndag 4. august 2013

Ferien i Alpene over

I alle fall for min del. Kjæresten ble igjen for å gå på tur ei uke til med søstrene sine, og jeg angrer allerede ganske mye på at jeg ikke ble med. Men gjort er gjort. Har i det minste fått lyst på mer tur. Temperaturene nordpå er også litt mer overlevelige enn på høysommeren nede ved grensa til Italia. Det var opptil 40 grader på det verste, men da var vi heldigvis oppe i høyden. 

Jeg har skjøvet grensene mine en del når det gjelder høydeeksponering, for egentlig føler jeg meg jo ikke spesielt høy i hatten når det blir bratt. Deilig er det likevel å få varmet opp skrotten skikkelig og gått inn fjellformen, for den er blitt en del bedre. Måtte kjempe med meg selv en del. Til høsten blir det masse tur, må bare sørge for å ikke få for mye å gjøre.

I morgen bærer det nordover igjen, og etterhvert skal jeg prøve å komponere en bildemontasje som kan pryde bloggen. Nå må jeg bare få med meg de siste solstrålene her i Düsseldorf sammen med en del av svigerfamilien ...